Вие не можете да направите нова поръчка от вашата страна. United States

Залепване на Протектор

Инструкция за залепване на Фолио / Защитно покритие за дисплея.

Как правилно да поставим Защитно покритие за дисплея на iPhone, iPod, iPad и мобилни устройства
 

Започваме с уточнението че фолио, защитно покритие и протектор в случая се отнасят за едно и също нещо.

И още едно уточнение, че става дума за най-масовите и популярни защитни покрития, които се състоят от три части, като самото фолио, което ще използвате е посредата. Най-често външните фолиа, които трябва да премахнете са обозначени с 1 и 2, като първо трябва да се махне номер 1 (най-често е обозначено с "please peel off this mask before application"). На пазара има и други фолиа, които се прилагат по различен начин, така че преди да поставите защитно покритие/фолио, прочетете инструкциите дадени от производителя.

Друг важен момент е че трябва да поставяте фолиото в много чиста среда, ако искате да го поставите наистина добре. Ако пробвате в офис, кафене или магазин, най-вероятно под фолиото (между него и дисплея) ще остане прашинка, която го повдига и се получава балон с въздух, който не изглежда никак добре. А този тип фолиа не могат да се махат и слагат наново. Имайте в предвид, че сложите ли фолиото веднъж ще ви бъде изключително трудно да го махнете и поставите наново. Идеалният вариант е да го поставите в банята

Следвайте стъпките посочени по-долу, за да поставите покритието правилно:

Внимание: Преди да започнете с прилагането на покритието, моля почистете много добре дисплея на устройството, на което ще прилагате защитното покритие. Ако на дисплея останат отпечатъци или дребни боклуци, покритието няма да изглежда добре върху тях.

1. Като за начало почистете вашето устройство много добре и работете върху чиста повърхност. Фолиото/защитното покритие се състой от три части. Самото защитно покритие е посредата, а от двете му страни има фолио (прилежащо фолио), което трябва да отлепите преди и след прилагането на защитното покритие.

Внимание: повечето фолиа/защитни покрития имат маркировка с цифри 1 и 2, които показват коя част да отлепите първа. 1 е обозначена - please peel off this mask before application, a 2 - please peel off this mask after application completed.

2. Отлепете само малка част от предната част на прилежащото фолио (1-please peel off this mask before application). Подгънете отлепената част и като използвате камерата, Home бутона или предната камера/спийкъра като ориентир, приложите отлепената част на защитното покритие върху телефона.

Внимание: вижте внимателно дали покритието е паснало точно по границите на телефона, за да не го сложите накриво.

3. Постепенно използвайки кредитна карта или гумена ролка, едновременно отлепяйте фолиото от защитното покритие, на което е залепено и го залепете за телефона.

4. Ако по дисплея има останали балончета с въздух, избутайте ги навън с кърпичка, гума или кредитна карта.

5. Веднъж след като сте залепили покритието не е препоръчително да го махате за нагласяне или подравняване.

6. По същия начин се слага покритието и на гърба на смартфоните и таблетите.