Вие не можете да направите нова поръчка от вашата страна. United States

Поръчки и доставки

ПОРЪЧКИ

1. За да поръчате продукти от сайта не е задължително да се регистрирате.

2. Ако решите да се регистрирате SYSPRICE се задължава да не предоставя информацията попълнена от Вас на трети страни.

3. SYSPRICE си запазва правото да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки по свое усмотрение.

4. SYSPRICE си запазва правото наличността и сроковете на доставка да се доуточняват по телефона или e-maila, в момента на обработка на поръчката. SYSPRICE не носи отговорност за спазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и не са налични в склада на фирмата. За наличието на конкретен продукт най-добре е да се свържете с нас, ако сте направили заявка, чрез сайта наш служител ще се свърже с вас.

5. Поръчка може да се извърши от различни секции в сайта, където има публикувани оферти. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, снимка и цена.

6. Указаната цена е за 1 бр. в лева и с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка. Доставката се извършва чрез Еконт Експрес.

7. При поръчка потребителят посочва основните параметри според дадените в сайта опции: брой, доставка, цвят, модел и др.п. Потребителят задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Не попълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

8. Извършването на поръчка става от плащане и минава през два етапа:

а. Натискане на бутона Поръчайте с избраната стока. Изписване на желаната бройка в полето за бройка.

б. Попълване на формата за обратна връзка и кликване върху бутона поръчай

9. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на SYSPRICE се свърже с него по телефон или e-mail.

10. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

11. Чрез натискане на бутона "Потвърди", потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и SYSPRICE, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите (ЗЗП).ДОСТАВКИ

1. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от SYSPRICE  на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

3. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка.

4. SYSPRICE или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното  изпълнение на доставката.